Οι πέντε καλύτερες Χριστουγεννιάτικες κάρτες F1 από τον Bernie Ecclestone

Τα Χριστούγεννα είναι πια εδώ, και για τον κόσμο της Formula 1, αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα για τις ιδιαίτερα ευχητήριες κάρτες του Bernie Ecclestone. Το Sportmaniacs.gr συνέλεξε τις 5 καλύτερες και σας παρουσιάζει συνοπτικά το backstory για κάθε μία από αυτές.

*Η σειρά είναι τυχαία.

 

2008

Το 2008 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για την F1, με το crashgate και τον απόηχο του spygate να ταλανίζουν το προφίλ της. Στην χριστουγεννιάτικη κάρτα του για εκείνη τη χρονιά, ο Ecclestone φαίνεται να… μαστιγώνει τα αφεντικά όλων των ομάδων, προς παραδειγματισμό.

 

2013

Το 2013, ο Ecclestone θέλησε να «ανάψει» τα αίματα, δείχνοντας εαυτόν και τον πρόεδρο της FIA, Jean Todt, να παντρεύονται, και τους ανθρώπους της F1 να πετούν αντί για ρύζι, το Concorde Agreement. Oh, Bernie…

 

2014

Ο Ecclestone δεν άφησε ποτέ τον εαυτό του στο απυρόβλητο, κάτι που απέδειξε περίτρανα το 2014. Στην κάρτα εκείνης της χρονιάς, ο πάλαι ποτέ ιθύνων της F1 απεικονίζεται να κουβαλά 100 εκ. δολάρια, κάνοντας φυσικά λόγο για την περίπτωση δωροδοκίας και το ποσό που κατέβαλε στο γερμανικό δημόσιο για να αποφύγει την δίκη.

 

2016

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ποινή που δέχτηκε ο Max Verstappen στο Μεξικό το 2016 και που τον άφησε εκτός βάθρου; Αυτό θέλησε να σατιρίσει ο Ecclestone, στην τελευταία του κάρτα ως διευθύνων το σπορ.

 

2017

Για τη φετινή χρονιά, ο Ecclestone θέλησε να στηλιτεύσει με τον δικό του -καυστικό- τρόπο τον Chase Carey και τη νέα διοίκηση της F1. Οι δύο άντρες βρίσκονται πάνω σε ένα σκοινί που περνά από την Αμερική ως την Αγγλία (που είναι και το κέντρο της F1) και την Ασία. Ο μεν Carey δεν πατά καλά, μοιάζει έτοιμος να πέσει, ενώ σύννεφα είναι πάνω από το κεφάλι του, την ώρα που ο Ecclestone περπατά άνετος προς την ασιατική πλευρά, με τον ήλιο να λάμπει.

Με αυτόν τον τρόπο, ο 87χρονος Bernie θέλει να καυτηριάσει την προσπάθεια της Liberty Media να κάνει μία στροφή προς τις ΗΠΑ, αλλά με επισφαλή τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Comments

comments

About Δημήτρης Μπίζας

View all posts by Δημήτρης Μπίζας →